Η 3D Εικονική Περιήγηση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάφορους χώρους, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς.

Αποτελεί μια διαδραστική  και χρηστική εμπειρία, καθώς ο εκάστοτε χρήστης έχει τη δυνατότητα να “περιηγηθεί” μέσα στο χώρο και να τον εξερευνήσει ακριβώς σαν να ήταν εκεί.

Μουσεία

Μπάρ – Εστιατόρια

Γκαλερί

Βιομηχανίες

Βίλες – Ξενοδοχεία

Επιχειρήσεις

Σκάφη Αναψυχής – Γιοτ

Εκθεσιακοί Χώροι

Εκπαίδευση

Ενσωμάτωση Συνδέσμων (Smart Tags)

Σας δίνουμε την δυνατότητα να ενσωματώσετε αναδυόμενες σημειώσεις  (ελεύθερου κειμένου .txt), εξωτερικούς συνδέσμους (external links),  εικόνες (.png ή .jpeg) , αρχεία (.pdf)  και βίντεο (μέσω youtube ή vimeo) στο τρισδιάστατο μοντέλο σας. Επίσης σας παρέχουμε τη δυνατότητα να συνδέσετε το e-shop σας με το 3D Tour δίνοντας την δυνατότητα στο χρήστη να αγοράσει το προϊόν σαν να ήταν πραγματικά εκεί. Τέλος μπορούμε να ενσωματώσουμε  και την πλατφόρμα κρατήσεων (που χρησιμοποιείτε) στην 3D περιήγηση.

Πλευρικό Menu

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να προσθέσετε στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης σας, επιλογή γλώσσας , επιλογή μουσικής , χορηγών, συλλογής φωτογραφιών και βίντεο, Social Media, άμεσης και δια δραστικής πλοήγησης στα σημεία ενδιαφέροντος που επιθυμείτε, 3D-Shop, Book now App και πολλές ακόμα δυνατότητες μέσω δημιουργίας πλευρικού menu.

Δημιουργία Κατόψεων

Σας παραδίδουμε κατόψεις για κάθε επίπεδο του χώρου (.dwg – Αρχεία AutoCAD ή .png – Αρχεία Φωτογραφιών) με απόκλιση μόλις 2% της πραγματικότητας.

Μετρήσεις

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα εφόσον το επιθυμείτε να μετρήσετε οποιαδήποτε επιφάνεια ή αντικείμενο στο τρισδιάστατο μοντέλο με 99% ακρίβεια.

Google Maps

Μπορούμε να εισάγουμε την επιχείρησή σας στον χάρτη δημοσιεύοντας την τρισδιάστατη περιήγησή στο Google Street View, στο Google Earth και στο Google Maps δίνοντας την δυνατότητα σε κάποιον να περιηγηθεί στο χώρο σας και μέσω των ανωτέρω εφαρμογών.

Εναέριες Λήψεις (Drone)

Έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε για σας ένα εισαγωγικό video που θα προβάλει την επιχείρηση σας με πλάνα από Drone και ταυτόχρονα να το ενσωματώσουμε στην περιήγηση. Διαθέτουμε εκτός από συμβατικά Drones και FPV Racing Drones τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακές λήψεις.

Στατιστικά Επισκεψιμότητας

Μπορούμε να σας παρέχουμε αναφορά επισκεψιμότητας για τον 3D χώρο σας ώστε να έχετε πλήρη εικόνα για την προβολή και προώθηση του.

Virtual Reality

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να πλοηγήστε 3D κάνοντας χρήση γυαλιών VR.

Φωτογραφίες Υψηλής Ανάλυσης

Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από το 3D μοντέλο και να τις αποθηκεύσετε.

Αυτοματοποιημένη Περιήγηση

Δημιουργούμε για σας αυτοματοποιημένη ξενάγηση με έμφαση στους χώρους που επιθυμείτε.

Doll House View

Δημιουργούμε μια τρισδιάστατη  μακέτα προκειμένου να σχηματίσετε μια σφαιρική εικόνα του χώρου και ταυτόχρονα να έχετε τη δυνατότητα άμεσης πλοήγηση σε οποιονδήποτε σημείο αυτού.

Επαυξημένη Πραγματικότητα

Μπορούμε να εισάγουμε στο 3D μοντέλο σας τρισδιάστατα αντικείμενα και με αυτό τον τρόπο να επιπλώσουμε ακόμα και έναν άδειο χώρο. Τέλος μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δυνατότητα  της επαυξημένης πραγματικότητας εφόσον το επιθυμείτε.