Η κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων είναι ένα από τα δυνατά μας σημεία.

Πραγματοποιούμε μια ολοκληρωμένη έρευνα που μας οδηγεί στην κατάλληλη στρατηγική όσον αφορά την εταιρία σας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με βάση τις ανάγκες σας, όπου ορίζουμε τους πραγματικούς στόχους και αναλύουμε τους τρόπους με τους οποίους αυτοί θα επιτευχθούν.

Τεχνολογίες

Ακολουθούμε όλες τις εξελίξεις σε όλους τους τεχνολογικούς τομείς ώστε να είμαστε έτοιμοι για να επιλύσουμε ότι προκύψει.

Η εμπειρία που έχουμε στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων μας επιτρέπει να επιλέγουμε την βέλτιστη λύση για εσάς.

Χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα συστήματα διαχείρισης: WordPress και OpenCart.

WordPress

Ένα από τα πιο δημοφιλή CMS (Content Management System) σε παγκόσμια κλίμακα είναι το WordPress.

Η φιλοσοφία του WordPress είναι ότι η διαχείριση της ιστοσελίδας σας πρέπει να είναι απλή και γρήγορη. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του απλού πίνακα διαχείρισης και των δυνατοτήτων που έχει.

OpenCart

Το OpenCart μας συστήθηκε πριν μερικά χρόνια ως το πιο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης για τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Τόσο η εύκολη διαχείριση του όσο και οι πολλές λειτουργίες που έχει, το καθιστούν ως ένα από το πιο ολοκληρωμένα και λειτουργικά e-commerce CMS.

Ο διαχειριστής μπορεί με ευκολία να δημιουργήσει κατηγορίες και προϊόντα, να εισάγει πληροφορίες σχετικά με το κατάστημα του και να επεξεργάζεται με ευκολία τις παραγγελίες.